fbpx

Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Tilannetaju johtaa viisaisiin päätöksiin (90 min)

Konkreettisia työkaluja, miten vähentää kuormitusta

Teemme valtavan määrän tietoisia ja tiedostamattomia päätöksiä päivän aikana.
Päätösten taustalla vaikuttavat mielen suorituskyky, aivojen toiminta, joustavuus ja muutoskyvykkyys. Jos emme ole tilannetietoisia todellisuudesta, tulkintakyky heikkenee usein radikaalisti.

Tilannetaju johtaa viisaisiin päätöksiin -webinaarissa kuulet ja saat oivalluksia, miten pystyt ylläpitämään toimintakykysi sekä opit tekemään viisaampia päätöksiä paineen ja epävarmuuden alla.


Kenelle
Esihenkilöille, tiiminvetäjille, asiantuntijoille, yrittäjille tai työntekijöille, joka haluavat oppia miten tilannetajua voi kehittää onnistuneesti oman arjen paineessa.


Hyödyt
Saat webinaarista ajankohtaista tietoa muutoskyvykkyydestä sekä siitä, miten stressi ja jatkuva kuormitus vaikuttavat työkuntoon, palautumiseen sekä päätöksentekoon. Käytännönläheisten ja konkreettisten työkalujen avulla oivallat miten opit parantamaan omaa mielen suorituskykyä sekä kehität tilannetajua.


Kouluttaja Jaana Hautala, valmentajan Tilannetaju johtaa viisaisiin päätöksiin -webinaarissa kuulet, miten pystyt ylläpitämään toimintakykysi sekä opit tekemään viisaampia päätöksiä paineen alla
Jaana Hautala on erittäin kokenut yritys- ja mentaalivalmentaja, NLP kouluttaja ja tietokirjailija. Jaanan intohimo on mentaalivalmennus – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, ajattelu- ja tunnetaidot sekä vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle. Jaanan tapa kouluttaa ja luennoida on kokemuksellinen ja energinen sekä hän tuo uudenlaista näkemystä sekä käytännön vinkkejä työelämään ja suorituskykyyn.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana Jaana on ollut yli sadassa organisaatiossa valmentajana, puhujana tai kouluttajana kehittämässä inhimillistä kilpailukykyä, jossa ihmisyys on keskiössä. Aikaisemmin hän toimi 15 vuotta erilaisissa esimies- ja johtotehtävissä, jonka tarinoita ja kokemusta hyödyntää luennoissa ja koulutuksissa. Jaana tuo rohkeutta, innovatiivisuutta ja näkemystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä inhimilliseen työelämään, jossa luodaan kilpailukykyä.

Jaana on kirjoittanut Otavan julkaiseman tietokirjan Mielen voimasta 2017 sekä Vapaudu Uskomusten kahleista marraskuussa 2019. Keväällä 2022 julkaistiin Paremman työelämän opas -kirja, jossa Jaana on yksi työelämän asiantuntijoista.

Palautteita aiemmista koulutuksista:
-Ajatuksia herättävä ja tässä hetkessä oleva luento. Näistä pehmeistä asioista puhutaan ihan liian vähän organisaatiotasolla. Esityksestä saan monta arvokasta vinkkiä kokeiluun. Erittäin ajankohtainen aihe ja kullanarvoisia käytännön vinkkejä. -Prosessipäivät seminaari
-Jaanaa on ilo kuunnella, hänellä vahva ja persoonallinen ote ja lähestymistapa aiheeseen ja kuulijoihin. Mielenkiinto pysyy yllä koko ajan – Katri Janhonen, Kiinko
-Oikein ajankohtainen ja ajatuksia herättävä koulutus. Saimme pitkin iltaa keskustelua aikaiseksi ja tykättiin kovasti siitäkin. Aihe on niin laaja, että sen puristaminen 90 minuuttiin on todellinen taitolaji! Hieno suoritus sinulta – Minna Rämö, Tehy


Sisältö

9.45 Yhteyksien tarkistus
10.00 Webinaari alkaa

Webinaarissa käsitellään aihetta käytännön esimerkein, teorian ja konkreettisten työkalujen avulla.

Tilannetaju ja päätöksenteko
– Tilannetaju on henkisen suorituskyvyn ydin.
– Henkisen suorituskyvyn elementit.
– Kuinka vaikutan mielenkuormaan ja lisään päätöksenteon selkeyttä.

Henkinen suorituskyky ja tilannetaju
– Miten energian johtaminen vaikuttaa tilannetajuun.
– Konkreettisia työkaluja miten vähentää kuormitusta.
– Askeleet tilannetajun kehittämiseen.

Aikaa kysymyksille

11.30 Webinaari päättyy


Koulutuspaikka:
Zoom-webinaari

Ajankohta: 
11.10.2022  klo 10.00 – 11.30 

Osallistumismaksu:
197 euroa 
/ hlö (+ alv 24%). Sisältää sähköisen materiaalin.

Ryhmäetuhinnat:
samasta organisaatiosta kaksi tai useampi osallistujaa: 177 euroa / hlö (+ alv 24%)


Tutustu Jaana Hautalan muihin syksyn koulutuksiin:

Kehitä vuorovaikutustaitoja ja vahvista tunneilmapiiriä paineen alla (1 pv) 5.10.2022 Helsinki

Tukea muutoksiin – henkisen suorituskyvyn kehittäminen (1/2 pv) 3.11.2022 Etäkoulutus


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Tilannetaju johtaa viisaisiin päätöksiin (90 min) (4.8)

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.