fbpx

Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Rakenna polku ideasta toimintaan (2 x 1/2 pv)

Black Friday! 20.11.-29.11.2020 Eventiumin kaikki loppuvuoden koulutukset: Kaksi yhden hinnalla tai 100 euroa hinnasta pois.

Valittamisen kulttuurista ratkaisujen etsimisen kulttuuriin!

Oletko miettinyt miten saisit koko henkilöstön mukaan kehittämään fiksumpia ratkaisuja? Kiihtyvällä tahdilla muuttuvassa globaalissa maailmassa tarvitaan luovaa ajattelua ja kykyä tehdä nopeita päätöksiä. Innovatiivisuuden, kokeilukulttuurin ja ketterän ideaprosessin johtamisessa tarvitaan erilaista osaamista, kulttuuria ja johtamista sekä epävarmuuden sietokykyä kuin operatiivisen toiminnan johtamisessa. Polku ideasta toimintaan kannattaa rakentaa, jotta saadaan muutettua kehittämisen painopistettä enemmän ongelmien vatvomisesta ratkaisujen etsimiseen.

Tuloksia tuottava ideaprosessi ei synny itsestään, vaan sen toimivuuteen, viestintään, innovatiivisuuden ruokkimiseen ja kokeilukulttuurin kehittämiseen pitää panostaa ja tuloksia seurata.


Kenelle 

Koulutus sopii erinomaisesti johtajille ja kaikille liiketoiminnan ja HR:n kehittämisestä vastaaville henkilöille yrityksissä ja julkisella puolella.


Hyödyt

Kurssilla opit aidosti kilpailuetua tuottavan kokeilukulttuurin ja ketterän ideaprosessin perusperiaatteet ja oivallat käytännön esimerkkien kautta, miten voit soveltaa niitä omaan organisaatioosi:

 • johtaminen
 • organisaatiokulttuuri
 • rakenteet ja systematiikka

Oivallat, miten organisaation ideapolun kehittäminen parantaa asiakaskokemusta ja lisää työhyvinvointia.

 • Koulutuksen aikana opit, mikä on ketterä ideapolku ja miten sitä johdetaan
 • Opit mitä ketterän ideapolun rakentamiseen tarvitaan käytännön esimerkkien kautta
 • Opit, miten valittamisen kulttuurista päästään ratkaisujen etsimisen kulttuuriin
 • Opit, miten luovuutta ruokitaan ja miten sille luodaan tilaa arjessa
 • Saat tietoa ketterän ideaprosessin tavoitteiden asettamisesta ja mittaamisesta

Kouluttaja 

Paula Kuusipalo-Määttä toimii liikkeenjohdon valmentajana, konsulttina ja palvelumuotoilijana auttaen yrityksiä kehittämään johtamista, organisaatiokulttuuria, innovaatiokyvykkyyttä, innovaatioprosesseja, sekä palveluprosesseja oman yrityksensä Paulos Oy:n kautta. Ennen yrittäjäuraansa hän kehitti  innovaatiokyvykkyyttä ja innovaatioprosesseja VR-konsernin innovaatiopäällikkönä. VR:llä hän kehitti Ideat kehiin -toimintamallin, missä perinteinen aloitetoiminta uudistettiin digitaaliseksi, vuorovaikutteiseksi ja aktiiviseksi innovaatioprosessin alkupääksi. Hyvin organisoitu ja johdettu ideatoiminta tuottaa organisaatiolle miljoonien säästöjä henkilöstöltä ja asiakkailta tulleilla ideoilla.

Paula on viimeistelemässä KTM-tutkintoa Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa pääaineenani tietojohtaminen ja johtajuus. Pro Gradu –tutkielmani aihe on luottamuksen ja innovaation välinen suhde. Paula on tuonut ensimmäisenä Suomeen italialaisen flowknow® business coaching -valmennusmetodin.

Paula on kokenut kouluttaja ja fasilitoija, jolla on kokemusta satojen koulutusten / työpajojen vetämisestä: innovaatioiden johtaminen, innovaatiokyvykkyys, palveluliiketoiminnan johtaminen, asiakaspalvelun ja myynnin kehittäminen, itsensä johtaminen ja johtamisen kehittäminen.


Ennakkotehtävä 

Ennakkotehtävä lähetetään sähköpostiisi viikkoa ennen koulutusta Osallistumisinfon yhteydessä.

Miten haluaisit kehittää organisaatiosi innovatiivisuutta, kokeilukulttuuria ja ideaprosessia? Millaisia haasteita kehittämisessä on?


Etätyöskentelystä

Koulutus on interaktiivinen ja voimme keskustella ja tehdä käytännön harjoituksia, kuten lähivalmennuksissakin.

Verkkoalustana toimii Zoom. Saat linkin ja selkeät käytännön ohjeet ennen koulutusta ja voit osallistua omalta työpisteeltäsi tai kotoa, mobiililaitteen tai tietokoneen avulla, mistä vaan internet-yhteyden äärestä.

Tutustu tarkemmin Zoomiin


Ohjelma

Päivä 1 (18.8.2020 klo 9-12)

8.30 Ilmoittautuminen ja yhteyksien tarkistus

9.00 Koulutus alkaa

Innovatiivisuus, kokeilukulttuuri ja ketterä ideaprosessi

 • Mitä ne ovat ja miten niitä voidaan johtaa, ruokkia ja kehittää?
 • Ryhmätyö ennakkotehtävän perusteella

10.30 Tauko

Ketterän ideaprosessin rakentaminen ja johtaminen

 • Mitä ketterän ideaprosessin rakentamiseen tarvitaan? Case-esimerkit

12.00 Koulutuksen ensimmäinen päivä päättyy

 

Päivä 2 (1.9.2020 klo 9-12)

9.00 Koulutus alkaa

Ketterän ideaprosessin tavoitteiden asettaminen ja mittaaminen 

 • Ketterän ideaprosessin tavoitteiden asettaminen ja mittaaminen ja esimerkkejä työhyvinvoinnin ja kilpailukyvyn näkökulmista

10.30 Tauko

Roadmap oman organisaation innovatiivisuuden, kokeilukulttuurin ja ideaprosessin kehittämiseen

 • Rakennetaan roadmap oman organisaation ketterän ideaprosessin rakentamiseen ja kehittämiseen.  Miten henkilöstöä voisi kannustaa esittämään kehittämisideoita? Miten ideoita yhdessä kehitetään ja kokeillaan? Miten viestin ideoiden kehittelyn perusteella tehdyistä kokeiluista ja tuloksista?
 • Miten kehittämiseen liittyvät haasteet otetaan suunnittelussa huomioon?

12.00 Koulutus päättyy


Koulutuspaikka: Verkkovalmennus, johon voit osallistua etänä 

Ajankohta: 18.8.2020 klo 9-12 ja 01.09.2020 klo 9-12 (kaksi aamupäivää)

Osallistuminen etänä 
Saat lisätietoa Osallistumisohjeessa, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen koulutusta!

Osallistumismaksu etänä: 397 euroa / hlö (+ alv 24%)

Ryhmäetuhinnat: samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 297 euroa / hlö (+ alv 24%), kolme tai useampi osallistujaa: 267 euroa / hlö (+ alv 24%)

Early bird -etu! Ilmoittaudu 03.08.2020 mennessä, saat vapaavalintaisen webinaaritallenteen (arvo 97 euroa).  Saat WebAkatemian lahjalinkin sähköpostiisi ennen koulutusta.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

Kerrankin ymmärsin, mitä puhuttiin - Palvelujohtaja "

Paljon oppimista ja hyödyntämistä työyhteisöissä. Valmennuksesta suuri hyöty. - Varhaiskasvatuksen päällikkö "

Laittaa ajattelemaan, mukava ja hyödyllinen. Vetäjän tyyli tempaa mukaan. - Hallintojohtaja Erittäin hyvä ja avaava, herättelevä. Koko kokonaisuus on opettanut paljon. - Vanhustenhuollon palvelupäällikkö "

Innostava, mielenkiintoinen, uusia näkökulmia antava, sain ajatuksia omaan tekemiseen - Hallintojohtaja "

Positiivinen ja innostava ote käsiteltyihin teemoihin, hyvä ilmapiiri. - Kaavoittaja Tunneälyn käsittely. - Henkilöstöjohtaja

Rakenna polku ideasta toimintaan (2 x 1/2 pv) (4.8)

Black Friday! 20.11.-29.11.2020 Eventiumin kaikki loppuvuoden koulutukset: Kaksi yhden hinnalla tai 100 euroa hinnasta pois.

Tämä koulutus kuuluu tarjoukseen: kaksi yhden hinnalla tai 100 euroa hinnasta pois. Vain uudet ilmoittautumiset. Kirjoita ilmoittautumislomakkeen Muut tiedot -kohtaan Black Friday.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.