fbpx

Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Kehitä vuorovaikutustaitoja ja vahvista tunneilmapiiriä paineen alla (1 pv)

Välineitä ja vinkkejä myös haastaviin vuorovaikutustilanteisiin

Tiimin jäsenten keskinäinen luottamus, hyvät vuorovaikutustaidot ja psykologisesti turvallinen ilmapiiri erottavat hyvinvoivat tiimit tänä muutosten aikana. Vuorovaikutustaidot vaikuttavat myönteisesti työtyytyväisyyteen, henkilöstön sitoutumiseen sekä työhyvinvointiin. Vuorovaikutustaidot sekä tunteiden säätely ovatkin tämän ajan henkilöstön supervoimia.

Innostavan ja avoimen ilmapiirin johtaminen ja haastavien tunnelatautuneiden tilanteiden käsittely rakentavasti, vaatii taitavaa tunteidensäätelyä ja -käsittelyä, sekä vahvoja ihmissuhdetaitoja.

Kehitä vuorovaikutustaitoja ja vahvista tunneilmapiiriä paineen alla -koulutuksen keskeinen sisältö on tunteiden merkitys ihmisten kohtaamisessa, hyvän tunneilmapiirin rakentaminen sekä miten stressi ja huoli vaikuttavat vuorovaikutukseen.


Kenelle
Koulutus sopii esimiehille, tiiminvetäjille, asiantuntijoille tai kouluttajille, jotka haluavat ymmärtää miten omilla vuorovaikutustaidoilla lisätään vaikuttavuutta sekä vahvistetaan tunneilmapiiriä tiimeissä tai muissa työelämän kohtaamisissa.


Hyödyt
Saat Kehitä vuorovaikutustaitoja ja vahvista tunneilmapiiriä paineen alla -koulutuksesta:
– ajankohtaista tietoa, miten stressi ja jatkuva muutospaine vaikuttavat vuorovaikutukseen sekä luottamukseen.
– työkaluja ja oivalluksia vaikuttavan vuorovaikutuksen rakentamiseen, kehonkielen hyödyntämiseen sekä lisäksi uusia näkökulmia, joita on helppo viedä työyhteisöön.
– välineitä ja vinkkejä myös haastaviin vuorovaikutustilanteisiin ja käytännön esimerkkejä, miten luottamusta on vahvistettu ja tiimi on saatu kukoistamaan haasteiden jälkeen.


Kouluttaja Jaana Hautala, valmentaja Kehitä vuorovaikutustaitoja ja vahvista tunneilmapiiriä paineen alla -koulutuksessa
Jaana Hautala on erittäin kokenut yritys- ja mentaalivalmentaja, NLP kouluttaja ja tietokirjailija. Jaanan yritys on Oivaltamaan Oy ja hän toimii myös Voimakkuus-verkkosivun kannattelevana voimana. Jaanan intohimo on mentaalivalmennus – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, ajattelu- ja tunnetaidot sekä vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle. Jaanan tapa kouluttaa ja luennoida on kokemuksellinen ja energinen sekä hän tuo uudenlaista näkemystä sekä käytännön vinkkejä työelämään ja suorituskykyyn.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana Jaana on ollut yli sadassa organisaatiossa valmentajana, puhujana tai kouluttajana kehittämässä inhimillistä kilpailukykyä, jossa ihmisyys on keskiössä. Aikaisemmin hän toimi 15 vuotta erilaisissa esimies- ja johtotehtävissä, jonka tarinoita ja kokemusta hyödyntää luennoissa ja koulutuksissa. Jaana tuo rohkeutta, innovatiivisuutta ja näkemystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä inhimilliseen työelämään, jossa luodaan kilpailukykyä.

Jaana on kirjoittanut Otavan julkaiseman tietokirjan Mielen voimasta 2017 sekä Vapaudu Uskomusten kahleista marraskuussa 2019. Keväällä 2022 julkaistiin Paremman työelämän opas -kirja, jossa Jaana on yksi työelämän asiantuntijoista.

Palautteita aiemmista koulutuksista:
-Ajatuksia herättävä ja tässä hetkessä oleva luento. Näistä pehmeistä asioista puhutaan ihan liian vähän organisaatiotasolla. Esityksestä saan monta arvokasta vinkkiä kokeiluun. Erittäin ajankohtainen aihe ja kullanarvoisia käytännön vinkkejä. -Prosessipäivät seminaari
-Jaanaa on ilo kuunnella, hänellä vahva ja persoonallinen ote ja lähestymistapa aiheeseen ja kuulijoihin. Mielenkiinto pysyy yllä koko ajan – Katri Janhonen, Kiinko
-Oikein ajankohtainen ja ajatuksia herättävä koulutus. Saimme pitkin iltaa keskustelua aikaiseksi ja tykättiin kovasti siitäkin. Aihe on niin laaja, että sen puristaminen 90 minuuttiin on todellinen taitolaji! Hieno suoritus sinulta – Minna Rämö, Tehy


Aikataulu

08.30 Ilmoittautuminen ja aamupala
09.00 Koulutus alkaa
11.30 – 12.15 Lounas
14.00 Iltapäiväkahvit
16.00 Koulutus päättyy
– Pidämme lyhyitä taukoja sopivissa kohdissa

Sisältö

8.45 Yhteyksien tarkistus
9.00 Koulutus alkaa

Tunteiden merkitys vuorovaikutuksessa?
– Miten ihmisten erilaiset maailmat kohtaavat?
– Aivojen hyvinvointi, stressi ja vuorovaikutus
– Miten jatkuva muutos ja epävarmuus vaikuttaa vuorovaikutukseen

Vuorovaikutuksen haasteet ja mahdollisuudet
– Vuorovaikutuksen 5 eri tasoa
– Tilannetaju haastavassa kohtaamisessa
– Sanojen ja sanattoman viestinnän vaikutus
– Työkalut haastaviin kohtaamisiin

Näin rakennetaan luottamusta ja työilmapiiri
– Hyvän tunneilmapiirin rakentaminen ja ylläpitäminen
– Ratkaisukeskeiset työkalut ja kysymysten voima
– Luottamuksen ja myönteisen vuorovaikutuksen merkitys

Vaikuttava vuorovaikutus ja luottamuksen merkitys kohtaajana
– Miten vien opit käytäntöön

16.00 Koulutus päättyy


Covid-19 – tiedote
Toimimme vastuullisesti yhteistyössä koulutuspaikkojen ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Noudatamme THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. Seuraamme tiiviisti tilannetta koskien lähikoulutuksia. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Tervetuloa koulutuksiin!


Koulutuspaikka:
Helsinger, Aleksanterinkatu 23, Helsinki

Ajankohta: 
5.10.2022  klo 9.00 – 16.00 

Osallistumismaksu:
697 euroa 
/ hlö (+ alv 24%). Sisältää lounas- ja kahvitarjoilut.

Ryhmäetuhinnat:
samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 657 euroa / hlö (+ alv 24%),
kolme tai useampia osallistujia: 597 euroa / hlö (+ alv 24%).


Tutustu Jaana Hautalan muihin syksyn koulutuksiin:

Tilannetaju johtaa viisaisiin päätöksiin (90 min) 11.10.2022 Webinaari

Tukea muutoksiin – henkisen suorituskyvyn kehittäminen (1/2 pv) 3.11.2022 Etäkoulutus


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Kehitä vuorovaikutustaitoja ja vahvista tunneilmapiiriä paineen alla (1 pv) (4.8)

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.