fbpx

Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Esimiehen tilannetaju haastavissa kohtaamisissa (1 pv)

Haastavista kohtaamisista – tuloksellisiin tapaamisiin

Me kaikki huomaamme välillä olevamme työelämässä haastavissa tilanteissa. Näissä tilanteissa toimiessamme, tilannetajumme on koetuksella, ja sillä on merkitystä vuorovaikutukseemme sekä sanalliseen että sanattomaan viestintäämme. Jälkikäteen saatamme harmitella omaa toimintaamme tai pohtia sitä, miksi tilanne ei mennyt toivomallamme tavalla.

”Mitä olisin itse voinut tehdä toisin muuttaakseni kohtaamisen lopputulosta tai fiilistä?”

Ihmisten kohtaamiseen erilaisessa tilanteissa voi ja kannattaa valmistautua. Ensimmäisenä askeleena on itselleen haastavien tilanteiden tunnistaminen ja analysointi.

”Mitkä ovat ne tekijät, jotka tekevät kohtaamisesta haastavan?” Tämän jälkeen voimme lähteä valmistautumaan tilanteisiin.

Tunnistamme omat luontaiset tapamme viestiä ja reagoida erilaisissa tilanteissa ja pohdimme sitä, miten muut voivat tulkita viestintäämme ja miten he voivat kokea tilanteen. Tulemme tietoiseksi siitä, miten paine ja stressi vaikuttavat viestintäämme.

”Miten vien sekä mielen että kehon vaativiin hetkiin ja toimin niissä paremmin?” Vuorovaikutus on taitolaji ja tässä lajissa kannattaa tulla hyväksi.

Hyvällä tilannetajulla rakennat haastavista kohtaamisista tuloksellisia tapaamisia.


Kenelle 

Koulutus on suunnattu kaikille esimies- ja johtotehtävissä oleville sekä esimerkiksi projektipäälliköille ja tiiminvetäjille.


Hyödyt

  • Tämä päivän jälkeen tunnistat oman luontaisen tapasi toimia vuorovaikutuksessa muiden kanssa ja tiedostat, miten se muuttuu paineen alla ja stressaavissa tilanteissa.
  • Osaat tunnistaa sinulle haastavia tilanteita sekä valmistautua haastaviin kohtaamisiin etukäteen.
  • Opit rakentamaan vahvempaa tunneyhteyttä ja luottamusta erilaisiin ihmisiin tapaamisissasi.
  • Osaat vuorovaikuttaa tuloksellisemmin ja saat työkaluja omien toimintamalliesi ja -tapojesi kehittämiseen erityisesti haastavissa tilanteessa.

Laadukkaampia ja tuloksellisempia kohtaamisia erilaisten ihmisten kanssa.


Kouluttajat

Jaana Hautala on erittäin kokenut yritys- ja mentaalivalmentaja, NLP kouluttaja ja tietokirjailija. Jaanan intohimo on mentaalivalmennus – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, mielentaidot  sekä vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Hän tuo rohkeutta, innovaatisuutta ja uudenlaista näkökulmaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Työotteeltaan Jaana on vahvasti läsnäoleva, innostava ja oivalluttava. Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle. Tietosisällön lisäksi toiminnallisuus sekä omakohtainen tekeminen ja harjoittelu ovat Jaanan koulutusten keskiössä. Jaanan ydinosaamista ovat: itsetuntemus, erilaisuuden ymmärtäminen, aito vuorovaikutus, mielentaidot, palautuminen, stressinhallinta, suorituskyvyn ylläpito, pysähtyminen sekä muutoksessa toimiminen.

Anniina Hukari on oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija sekä kouluttaja, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin. Hän auttaa kirkastamaan tavoitteet ja puskee yksilöitä ja tiimejä positiivisesti niitä kohti – rinnalla kulkien ja yhdessä tehden. Suurena intohimona on parhaiden toimintatapojen rakentaminen organisaatioihin ja niiden kautta sekä tuloksellisuuden että työhyvinvoinnin lisääminen. Anniina on erittäin kokenut esimiesten ja johdon kouluttaja, fasilitaattori ja business coach.

Anniinalla on yli 18 vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja business coach master, joka on opiskellut myös mm aikuispedagogiikkaa, NLP:tä sekä aivotutkimusta. Anniinan ydinosaamista ovat: oppiminen ja aivot muutoksessa ja kehittymisessä, uusien toimintatapojen ja mallien kehittäminen sekä vieminen käytäntöön, ihmisten erilaisuus, läsnäolo ja vuorovaikutus, vahvuusajattelu sekä esimiesten työote ja valmentaminen.

 


Ohjelma

8.30 Ilmoittautuminen, aineiston jako ja aamukahvi

9.00 Koulutus alkaa

Tilannetajun kehittäminen

Onnistunut vuorovaikutus haastavissa tilanteissa

Oman mielen ja kehon vieminen haastaviin tilanteisiin

11.30 – 12.15 Lounas

Oman vaikuttamisvoiman maksimointi – kasvata karismaa

14.00 Iltapäiväkahvi

Luottamuksen rakentaminen yksilöiden ja tiimien kanssa

Tunneilmapiirin rakentaminen ja yhteyden luominen

Aikaa kysymyksille

16.00 Koulutus päättyy


Koulutuspaikka: Sokos Hotel Presidentti, Helsinki

Ajankohta: 12.03.2020

Osallistumismaksu: 697 euroa (+ alv 24%). Sisältää materiaalin ja tarjoilun. Koulutukseen osallistuneet saavat myös todistuksen.

Ryhmäetuhinnat: samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 657 euroa / hlö (+ alv 24%), kolme tai useampi osallistujaa: 597 euroa/ hlö (+ alv 24%)

Early bird -etu! Ilmoittaudu 26.02.2020 mennessä, saat vapaavalintaisen webinaaritallenteen (arvo 97 euroa).  Saat WebAkatemian lahjalinkin sähköpostiisi ennen koulutusta.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

"Uskomatonta, miten paljon tilanteisiin valmistautuminen vaikuttaa lopputulokseen. Kun vaan aina malttaisi pysähtyä ja hetken miettiä ensin."

"Mahtava kouluttaja, joka todella haastoi minut miettimään omaan toimintaani ja sitä, miten se voidaan kokea."

"Konkreettinen ja käytännönläheinen koulutus, josta sai selkeitä työkaluja."

Esimiehen tilannetaju haastavissa kohtaamisissa (1 pv) (4.8)

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.