fbpx

Eventium järjestää nyt koulutuksen:

Asiantuntijaesityksen maaginen kaava (1 pv)

Erinomaisen esityksen valmennus ja vaikuttava workshop

 

Unettaako esityksesi ja esitysaineistosi sinut ja kuulijasi? 

Oletko ylpeä esitysaineistoistasi?

Haluaisitko herättää myönteistä kiinnostusta ja ihailua esiintymistilanteissa?

Usein asiantuntijan ja esiintyjän loisteen himmentää tylsistyttävä esitys ja kuulijaa ja itse esiintyjääkin uuvuttava power pointti.  Esitykset ja esitysaineistot ovat lähes kaikilla suomalaisilla asiantuntijoilla sekavia, täynnä tekstiä ja numeroita erilaisissa taulukoissa. Niinpä ne estävät innostumisen niin kuulijalta kuin esittäjältä itseltäänkin.

Tämä valmennus sisältää selkeää oppia, ajattelun ravistelua, tekemistä ja kokemista sekä iloista keskustelua!

Kun tiedät, miten erinomainen esitys rakennetaan ja miten se esitetään vaikuttavasti voit loistaa vapautuneesti ja kirkkaasti omalla ammattitaidollasi. 


Kenelle

Koulutuspäivä on sinulle, jonka työtehtäviin kuuluu esitysten valmistaminen jos koet ettet itsekkään jaksaisi kuunnella, tai innostua esityksistäsi. Päivä on sinulle, joka haluaisit osata tiivistää esityksessäsi tärkeimmät asiat ja viestiä ne vaikuttavasti sekä visuaalisesti tyylikkäästi. Sinulle, joka haluat tavoittaa kuulijasi ja erottua eduksesi erilaisissa esitysaineistoa edellyttävissä tilaisuuksissa.


Tämän koulutuksen hyödyt

Saat käyttöösi selkeän Maagisen kaavan viestisi kiteyttämiseen sekä monipuolisen aineiston, jota voit hyödyntää arjessasi. Opit rakentamaan esityksesi niin, että kuulijaa hyödyttävä informaatio tuottaa tavoitteesi mukaisen reaktion.

Maineesi kiinnostavana ja selkeästi asiansa esittävänä asiantuntijana kasvaa. Innostut esittämään hyvin itsellesi perustellun asiasi, eikä sinun enää tarvitse lukea pointtejasi yleisöllesi. Päivität osaamiseesi 2020-luvulle.


Kouluttaja 

Niina Sainius on ravistellut suomalaisia vaikuttamaan esiintymistilanteissa jo yli 15 vuotta. Hänen valmennettavansa pitävät tällä maagisella kaavalla rakennettuja esityksiä niin 70 miljoonan euron kauppojen neuvotteluissa, kansainvälisten teknologiaprojektien palavereissa, yritysten sisäisissä kriisi- sekä motivointitilaisuuksissa sekä arkisissa neuvotteluissa ja koulutustilaisuuksissa.

Sainiuksen merkittävät referenssit puhuvat hänen asiantuntijuutensa, inspiroivien ideoiden sekä vaikuttavien valmennusten puolesta.

 

 


Päivän valmennuksen workshop-osio on hauska ja vaikuttava!

Valmennuksessa jokainen osallistuja voit rakentaa hänelle tärkeää esitystä Sainiuksen ohjauksessa. Mukaan voit ottaa halutessasi tietokoneesi tai keskittyä suunnittelemaan esitystäsi kynää ja paperia sekä valmennuksesta annettavia materiaaleja hyödyntäen.

Päivän lopuksi Sainius valmentaa osallistujat esittämään esitykset vaikuttavasti jakamalla vaikuttavan esiintymisen tärkeimmät vinkit.

Opit selkeät helposti arjessa muistettavat Asiantuntijan askelmerkit estradilla!


Ohjelma

8.30 Ilmoittautuminen, materiaalien jako ja aamupala

9.00 Koulutus alkaa

1.Miksi pidät esityksesi?

  • Megatavoitteen merkitys
  • Onnistuneen esityksen määrittäminen

2. Viestin kiteyttämisen abc

  • 1+3

3. Tunnereaktioiden aktivointi

  • Kuvitus

4. Faktojen viestiminen

  • Tilastot

  • Numerot

5. Tarinan taika

  • Vuorovaikutus

6. Valinnan vaikeudesta vapautumiseen

7. Tekninen, uudistunut toimintatapa

8. Visuaalinen toteutus

9. Esityksen valmistaminen

10. Lopputuloksesta nauttiminen

15.00 Koulutus päättyy


Aikataulu

8.30. Aamukahvit

9.00 Koulutus alkaa

11.30 Lounas

14.00 Kahvi

15.00 Koulutus päättyy


Koulutuspaikka: Business Meeting Park Forum, Mannerheimintie 20 B, Helsinki

Ajankohta: 12.12.2019

Osallistumismaksu: 697 euroa (+ alv 24%). Sisältää materiaalin ja tarjoilun. Koulutukseen osallistuneet saavat myös todistuksen.

Ryhmäetuhinnat: samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 657 euroa / hlö (+ alv 24%), kolme tai useampi osallistujaa: 597 euroa/ hlö (+ alv 24%)

Early bird -etu! Ilmoittaudu 28.11.2019 mennessä, saat vapaavalintaisen webinaaritallenteen (arvo 97 euroa).  Saat WebAkatemian lahjalinkin sähköpostiisi ennen koulutusta.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

"Selkeäsanainen, mukaansatempaava, iloinen, innostunut."

"Asiantunteva, innostava, välitön."

Asiantuntijaesityksen maaginen kaava (1 pv) (4.9)

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.